2024'te nadir hastalıkların tedavisine 54,4 milyar TL ödendi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, nadir hastalıklarla mücadele eden vatandaşlara yönelik sağlık desteklerinin sürdüğünü belirtti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2024 yılında 313 farklı ilaç için toplamda yaklaşık 54,4 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu.
İlgili Etiketler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, nadir hastalıklarla mücadele eden vatandaşlara yönelik desteklerin 2024’te artarak devam ettiğini duyurdu.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Işıkhan, tedavi süreçlerine destek olmak amacıyla geçtiğimiz yıl içerisinde 313 ilaç için yaklaşık 54,4 milyar TL ödeme yapıldığını belirtti.
"Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız"
Bakan Işıkhan "Nadir hastalıklarla mücadele eden vatandaşlarımızın her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

İlgili Etiketler
Yorumlar
0 yorumHenüz yorum yok.
